Telefon: 043 231 643

   Mob.: 098 205 018

Profesionalizam i iskustvo temelj su kvalitetne ugradnje plinskog uređaja u vaše vozilo. Osim toga, osobito su bitne i komponente koje se ugrađuju. Auto plin Meštar ugrađuje samo i isključivo komponente renomiranih proizvođača tako osiguravajući dodatan komfor i sigurnost u korištenju vašeg vozila s pogonom na plin.  

Nakon ugradnje, zakon nalaže atestiranje vozila.

Atest obavlja Centar za vozila Hrvatske preko ovlaštenih stanica za tehnički pregled. Servisna radionica izdat će Vam sve potrebne dokumente i detaljno Vas uputiti u taj postupak. Ako nemate iskustva u korištenju auto-plina, Vaš serviser upoznat će Vas sa svim pojedinostima kako bi Vam plin bio zadovoljstvo, a ne noćna mora.

Ključan aspekt je redovito održavanje. Što se konkretno plinske instalacije tiče, to podrazumijeva zamjenu plinskih filtera na svakih 10.000-15.000 km, čišćenje isparivača i zamjena membrana na 100.000 km. Svakako ne treba zanemariti i redovne kontrole instalacije i uređaja koje se obavljaju bar jednom godišnje, uključujući i korekciju podešenosti. Što se tiče boce i multiventila oni ne zahtijevaju gotovo nikakvo održavanje. Kutiju multiventila treba pripaziti od direktnih udara težih predmeta, a sam multiventil treba biti uvijek zaštićen.

Prema propisima, atest vozila vrijedi cca 10 godina, nakon čega je potrebno zamijeniti samo spremnik plina.